Rotaract'tan eğitici kampanyaya ödül yağdı.

Rotaract

Bandırma Rotaract Kulübü, Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulunda düzenlediği atık pil toplama kampanyası ile hem bilinçlendirme, hem de ödüllendirme yaptı.

Bandırma Rotaract Kulübü Atık pillerin neden olduğu çevre kirliliğine ilgi uyandırmak için, Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu`nda “Atık Pil Toplama” Kampanyası düzenledi. Kampanya ödül töreni ile noktalandı.

Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu`nda yapılan törenle ödüller sahiplerini buldu.

Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu`nda yapılan törende konuşan Bandırma Rotaract Kulübü Başkanı İstem SAYIN; "1 adet kalem pil 4 metreküp toprağı tarım yapılamaz hale getirmekte; topraktan suya karışarak besin zinciri yoluyla insanlarda ciddi hastalıklara neden olmaktadır. Öğrenci kardeşlerimiz bu tehlikeleri bertaraf etmek adına kampanya süresi boyunca çok önemli bir şey yaptılar ve bundan sonra da atık pilleri, atık pil toplama kaplarında biriktirmeye devam edecekler. Başta okul müdürümüz olmak üzere; kampanyamıza katılım gösterip çevreyi koruyan öğrencilerimize, kampanyamıza destek olan 2013-2014 Bandırma Rotaract Kulübü Başkanı Kurtuluş TEMUR`a ve Otacı firmasına teşekkürler. Bandırma Rotaract Ailesi olarak bu ödül törenini gerçekleştirmekten çok mutluyuz." dedi.

Bandırma Rotaract kulübü tarafından kampanyada ödül kazanan öğrenciler; 1.si Özgenur Gür tablet bilgisayar, 2.ci Gülşah Durgut Tost makinesi, 3.cü Esra Zeybek ise lisanslı polar takım battaniyesi kazandı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı